Riksteatret: Pust

Tirsdag 10. november kl. 19:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 1 time og 30 min, ikke pause
PRIS: fra 170,- til 405,-
ARRANGØR: Riksteatret

Kjøp billett

Riksteatret: Pust

En moderne kjærlighetshistorie.

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen.

«Pust» settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

På scenen
Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Team
Regissør: Marie Blokhus, Kostymedesigner, Scenograf: Katja Ebbel Frederiksen, Komponist: Ingrid Olava, Lysdesigner: Oscar Udbye, Lyddesigner: Nils Wingerei og Produsent: Rebecca Mathisen

Av Duncan Macmillan. Oversatt av Michael Evans

Forlag: Teaterforlaget Colombine

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

VIKTIG INFORMASJON: Denne forestillingen har regler for sosial distansiering. Systemet vil finne de best tilgjengelige plassene samtidig som regler for sosial distansiering følges.

Pga smitteverntiltak så må alle i samme ordre kunne sitte inntil hverandre (samme husstand). Skal du bestille til flere personer som ikke kan sitte rett ved siden av dere så må det legges inn i 2 bestillinger.

Premiere: Oslo / Nydalen 16. sep 2020

Turnépremiere: Kristiansand 25. sep 2020

Produsert av Riksteatret.