RAS -The Displacement Curriculum – the symposium

Tirsdag 23. mars kl. 18:30

HVOR: Scene 1
VARIGHET: FRI ENTRÉ - BILLETT MÅ INNLØSES
PRIS: -
ARRANGØR: RAS

Gratis inngang

RAS -The Displacement Curriculum – the symposium

Symposium i forbindelse med forestillingen How to Die – Inopiné av Mia Habib Productions som vises i Sandnes Kulturhus torsdag 25 mars klokken 19.00.

OPS: Merk at symposiet har endret dag fra onsdag 24 til tirsdag 23 mars klokken 18.30 og tar form i en digital byvandring. Vandringen vil ta mellom 1 og 1 1/2 time og publikum må selv ha med mobiltelefon og eget sett med hodetelefoner/earplugs. Link blir gitt til deltakerne på stedet. 

Oppmøte på Tou klokken 18.30.

‘The Displacement Curriculum’ er et digitalt utvidet symposium som begynner på Tou og tar etterhvert form av en byvandring. Det er en versjon av et undersøkelsesformat, igangsatt og ledet av Namik Mackic og Mia Habib, som også har dannet en struktur for dialog, kunnskaps- og idéutvikling i prosjektet «How to Die – Inopiné” fra Mia Habib Productions. I forflytning gjennom en sekvens av fysiske byrom og imaginære situasjoner, blir deltakerne invitert til kollektive refleksjoner rundt temaer som har vært sentrale i prosjektet. En mangslungen uro som skriver seg fra en usikker fremtidshorisont. Avmektig sorg over nedbrytning av miljø og klimakollaps. Panikk over endringer i kulturen. Disse psykososiale fenomenene er symptomer på ulike former for en tvungen forflytning vi alle er underlagt – en felleshorisont for hele menneskeheten, og en bevegelse vi deler og kan møte hverandre i. Av og med Namik Mackic, Anna Pehrsson, Asher Lev, Ashkan Sepahvand, Marie Kraft, Jassem Hindi, Ingeborg Olerud, Harald Beharie, Nina Wollny og Mia Habib.

Arrangementet er gratis, men alle som deltar må vise fribillett.