RAS – Magnus Myhr – Heartfelt

Onsdag 30. september kl. 19:30

HVOR: Liten sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 50 min
PRIS: fra 130,- til 250,-
ARRANGØR: RAS

Kjøp billett

RAS – Magnus Myhr – Heartfelt

HEARTFELT begynte med et forsøk på å lære seg å spille harpe. For dansekunstner Magnus Myhr var møtet med harpens buede rygg og vibrerende strenger som å bli kjent med en ny kropp. Dette møtet førte Myhr inn i et lydlig rike som åpnet nye måter å lytte og dele på. Fastlåste mønster ble satt på prøve, og en ny forestilling vokste frem.

Det var én gutt som spilte harpe i Trondheim da jeg vokste opp. Han var nydelig, og virka så trygg på seg selv. Jeg kalte han bare for harpegutten, og visste at vi to var ganske like. Jeg begynte etterhvert å danse, mens han fortsatte å spille harpe. Jeg beundra han på avstand, og håpa at jeg kom til å bli like modig som han en dag.

I dette prosjektet fortsetter Magnus Myhr sin utforskning av kroppens poetiske potensiale, og insistering på forsøkets kraft. 

Koreograf, utøver og produsent: Magnus Myhr
Kunstnerisk katalysator: Terje Tjøme Mossige
Komponist: Ingvild Langgård
Scenograf og lysdesigner: Jakob Oredsson
Dramaturg: Melanie Fieldseth
Teknisk ansvarlig: Arne Lindberget
Produsent: Ingeborg Husbyn Aarsand
Foto: Alice Slyngstad
Harpelærerer: Julie Rokseth og Sidsel Walstad
Søm: Cornelia Scmitt

Co-produsenter: Rosendal Teater, BIT Teatergarasjen, Black Box Teater og RAS.
Samarbeidspartnere: CSC Bassano del Grappa (IT) / CODA Oslo – International Dance Festival, The Nordic Residency Exchange Program / Reykjavik Dance Festival (IS).
Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for lyd og bilde, Fond for Utøvende Kunstnere, Det Norske Komponistfond, Oslo kommune.