RAS – Kunstnersamtale med Kjersti Kramm og Caroline Wahlström Nesse

Torsdag 23. februar kl. 20:00

HVOR: Foaje - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 45 min

ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

Praktisk informasjon

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajè åpner 1 time før arrangementet. Mer praktisk informasjon finner du her

RAS – Kunstnersamtale med Kjersti Kramm og Caroline Wahlström Nesse

Pga sykdom kan Un-Magritt Nordseth ikke komme i kveld, CAROLINE WAHLSTRÖM NESSE stepper inn for henne.

Dansekunstnerne Kjersti Kramm Engebrigtsen og Caroline Wahlström Nesse er begge aktuelle med forestillingen «Dronninger» som vises på RAS, torsdag 23. februar kl. 1900. Les mer her

I løpet av denne kunstnersamtalen vil du få vite med om hva som drev dem den gang – og hva som driver dem i dag – og få høre mer om arbeidet med «Dronninger».
Samtalen arrangeres av Danseinformasjonen, i samarbeid med RAS – Regional Arena for Samtidsdans.

TID & STED
Kunstnersamtalen finner sted i Sandnes Kulturhus den 23. februar kl. 2000 etter forestillingen «Dronninger» og Sindre Jacobsen fra Danseinformasjonen vil lede samtalen – som er gratis og åpen for alle.

30 ÅR SIDEN DANSENS ÅR 
De er også aktuelle fordi det i år er 30 år siden det betydningsfulle året 1993, Dansens År, hvor begge var sentrale aktører i initieringen, utarbeidelsen og gjennomføringen av markeringen.

Markeringen av Dansens År i 1993 bidro til å synliggjøre dansekunsten over hele landet gjennom hele året. Senter for Dansekunst (nå Danseinformasjonen) ble etablert i 1994 som et resultat av Dansens År og senteret fikk som mandat å arbeide med å etablere et Dansens Hus – og 10 år senere var huset en realitet.


Før forestillingen «Dronninger» vil TaDa (regionalt ungdomskompani) vise et utdrag fra koreografien «When my heart feels happy» som danserne har utviklet i samarbeid med koreograf Therese Markhus.