RAS – Himherandit Productions – Mass Effect

Tirsdag 16. november kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 45 min. Kunstnersamtale etter forestillingen
PRIS: fra 150,- til 250,-
ARRANGØR: RAS

Kjøp billett

RAS – Himherandit Productions – Mass Effect

Mass Effect er en forestilling om kollektiv utholdenhet og gruppefleksibilitet. Hvordan klarer grupper å presse seg til å overvinne ekstreme omstendigheter og egne fysiske grenser?

Trenere knirker når føttene pulserer inn i gulvet og kroppene skyver over scenen. I Mass Effect deler syv atletiske dansere pusten, svetten, formasjonene og rytmene for å møte en enkelt utfordring kollektivt: overgå fysiske begrensninger og sammen overvinne ukjente territorier med kroppslig kapasitet.

Mass Effect er et svar på dagens sosiopolitiske klima der samfunn ofte demonteres, avløses og forskjeller vektlegges for å skape separasjon.

Choregorapher/Director: Andreas Constantinou
Light and sound design: Jeppe Cohrt, Christofer Brekne
Performers: Aris Papadopoulos, Aline Sanchez, Theo Marion, Paola Drera, William Cardoso, Paola Drera og Heli Pippingskold
Music: Full of fire – the Knife.
Artistic assistant/community engagement leader: Rita Maria Munoz Farias
Creative producer: Kirstine Bauning
Co-produced by Bora Bora – dans og visuelt teater.
Funded by: Statens Kunstfond, Aarhus Kommune.

https://www.himherandit.com/

HIMHERANDIT PRODUCTIONS er et inhouse kompani tilknyttet Bora Bora – Dance and Visual Theatre i Aarhus i Danmark. Kompaniet er ledet av kunstnerisk leder, koreograf og den interdisiplinære kunstneren Andreas Constantinou.

HIMHERANDIT PRODUCTIONS er et av de ledende queer kompaniene i Danmark. Kompaniet arbeider med å lage performative prosjekter som pusher, provoserer og engasjerer publikum inn i diskurser om sosiale tema om kjønn, seksualitet og identitet.