RAS – Carl Aquilizan: Flower Boy

Tirsdag 15. oktober kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 50 minutter
PRIS: fra 75,- til 250,--
ARRANGØR: RAS i samarbeid med Dansenett Norge

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

RAS – Carl Aquilizan: Flower Boy

OM FORESTILLINGEN

Flower boy er en personlig soloforestilling der danseren Carl Aquilizan har brukt sine barndomsfantasier om det feminine som utgangspunkt.

Barndomsfantasier som å være prinsesse eller havfrue var interesser han senere begynte å skamme seg over. I soloen dyrker han dem heldigvis igjen og utforsker hvordan tradisjonelle kjønnsnormer i en filippinsk-norsk oppvekst har formet og begrenset ham – og hvordan han kan ta barndomsdrømmene tilbake.

Flower boy er inspirert av transformative metoder fra den japanske dansetradisjonen butoh.

Butoh har en lang historie med å tematisere skeivhet, kjønnsnormer og tabubelagte emner. Måten man i butoh bruker bilder, forvrenging, utforskning av spenning og ekstremitet, åpnet opp et trygt rom for å utforske personlige og vanskelige følelser gjennom et abstrahert uttrykk forteller Aquilizan.

Medvirkende:
Koreograf og utøver: Carl Aquilizan
Kostyme: Chris Le
Produsent og indre øye: Anders Engebretsen Ytre øyne: Geir Hytten, Huy Le Vo, Magnus Myhr Musikk: Robin Crafoord
Lysdesign: Kjetil Moslåtten
Scenograf: Nemanja Cado
Foto og film: Joshua Jacob og Antero Hein
Med i forprosjektet: Marit Meløe (indre øye), Lou Ditaranto (indre øye), Reem Hassan (teppedesign), Harald Beharie (ytre øye)
Co-produsent: Bærum Kulturhus – Dans Sørøst-Norge, TekstLab Samarbeidspartnere: Fotogalleriet og CODA Oslo International Dance Festival
Støttet av: Kulturrådet, FFUK og TekstLab

Foto denne siden: Joshua Jacob
Flere av bildene er et utsnitt for å passe formatet på websiden