Operaperler – Sommernatt ved fjorden

Lørdag 24. juni kl. 15:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 1 time pluss pause
PRIS: fra 275,- til 275,--
ARRANGØR: Marit Risnes sopran

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operaperler – Sommernatt ved fjorden

Midtsommerkonsert med musikk av George Gershwin, Ketil Bjørnstad, Edvard Grieg og kjente operaperler av Giacomo Puccini.

Marit Kristine Risnes, sopran
Inger-Kristine Riber, flygel.

Duoens klassiske repertoar er hentet fra operalitteraturen, operaperler av Puccini, tyske lieder, romanser av Grieg samt Julekonsert. Utøverne har i samarbeid med De Historiske Hotel, Fleischers Hotel på Voss holdt en rekke ulike konserter. Risnes/Riber har ved flere anledninger fått betydelig støtte fra Kulturrådet og Fond for utøvende kunstnere til sine felles prosjekter.

Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Agder Musikkonservatorium, Mozarteum i Salzburg Østerrike og Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland der hun tok Diplomstudie med Mastergrad som «Solist for Konsert og Opera» ved Professor Renate Krahmer.
Videre fulgte opptak i det tyske agenturet ZBF med påfølgende sangkarriere i Tyskland ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater, Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspillinger og konserter med Mitteldeutscher Rundfunk bl.a i Berliner Philharmonie.  I Norge kan hun vise til virke som distriktsmusiker, solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter fra sør til nord, en rekke prosjekter i regi av Rogaland Fylkeskommune, MUST-Museet i Stavanger, Kirkekulturell myldring i Stavanger og er å høre som solist i NRK2’s «Salmeboka minutt for minutt».

Inger-Kristine Riber: Profesjonell pianist utdanna ved Universitetet i
Oslo, Norges Musikkhøgskole og Hochschule Für Musik, Theater und Medien Hannover (Tyskland). Etter avslutta utdanning vart Riber tildelt ei
utmerking av Norges Forskningsråd og det tyske oljeselskapet RWE-DEAD for å sikra vidare internasjonal kunstnerisk profesjonalisering. Dette
leia fram til ei rekkje oppdrag i USA, Tyskland, Italia, Sveits, Storbritannia og Skandinavia. Mykje av arbeidet hennar er farga av ein visjon om å
skapa nye arenaer for klassisk musikk, og ho har leia fleire eigeninitierte prosjekt både på nasjonal og internasjonal arena. Riber har sidan 2013
arbeidd 100% freelance musikar, og er i tillegg yrkesaktiv som komponist og arrangør.

Mer info:
www.ikriber.no

Lenker konsertopptak Duo Marit Kristine Risnes & Inger-Kristine Riber:

https://fb.watch/glA1Po1HPU/
https://fb.watch/glz-0UwyIC/
https://fb.watch/glzYtc2PEG/