Operakafé – oktober

Mandag 5. oktober kl. 19:30

HVOR: Foaje - Kulturhuset
PRIS: fra 150,- til 150,-
ARRANGØR: Sandnes Operakor, Sandnes kulturhus og Opera Rogaland

Kjøp billett

Operakafé – oktober

Kersti Ala-Murr, sopran
Jaak Lutsoja, akkordeon

Kersti Ala-Murr og Jaak Lutsoja har opptrådt sammen siden 2007. Til tross for deres forskjellige musikalske bakgrunn, har de over tid blitt partnere både på scenen og i livet. I tillegg til en rekke konserter i Norge, Europa, USA, Canada og Russland, har de gitt ut to CD-er i fellesskap: «Silence would be wrong …» og «Adiós Nonino».

Rogalands Avis har skrevet om Jaak at han og trekkspillet hans høres ut som et helt orkester, og deres felles duo ble beskrevet av samme avis som et ekstremt sjarmerende par hvis gode kontakt på scenen smitter publikum. Ikke minst er Jaak kjent fra Norske Talenter hvor han kom til semifinalen og høstet flotte tilbakemeldinger fra dommerpanelet. I tillegg komponerer Jaak sine egne låter. Hans CD «Contrarian Grooving» ble to uker på rad valgt til ukens beste skive fra Europeisk Jazz Radio.

Kersti er også kjent fra gruppen OperaVolume. Gruppen har siden 2012 servert «opera til folket» i Stavanger området, til stor glede for mange. I september 2019 var begge med på publikumssuksessen «Spelemann på taket» i Sandnes kulturhus.

Som vanlig på operakaféene blir kvelden preget av opera, operetter og musikaler, men denne gangen blir alt kompet på akkordeon!