Operakafe – Lengselens glede

Tirsdag 2. mai kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
PRIS: fra 170,- til 170,--
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus med støtte fra Norsk kulturråd og Sandnes kommune

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operakafe – Lengselens glede

« Lengselens Glede»

Maria Kessel Hynnekleiv er fra Sola og har studert klassisk klaver både i Japan og i Stavanger. Hun er nå førsteårs masterstudent ved Norges Musikkhøgskule i Oslo, fortsatt med klaveret som hovedinstrument. Opp gjennom årene har hun deltatt i flere konkurranser og musikkfestivaler i inn- og utland. Senest i 2019 mottok hun 3. pris ved en internasjonal musikk-konkurranse i Ungarn. Maria deltar også jevnlig på konserter, både som solist, kammermusikar og akkompagnatør.


Lasse Økland (26) er en ung lyrisk baryton fra Sotra. Stemmens hans har blitt beskrevet som rik og varm, samt veldig moden for hans alder. Lasse har tatt både bachelor- og mastergrad under professor Elizabeth Norberg-Schulz i Stavanger hvor han enda har tette bånd. Sammen med professor Norberg-Schulz nådde han topp karakterer og ble til og med tildelt et stipend av universitetet, for hans tid som student og sin lysende fremtid som sanger. Lasse er en allsidig utøver som er like komfortabel på opera scenen som på konsertscenen. Per i dag han del av Opera Rogaland praktikanter, og sammen med Opera Rogaland debutere han i Carmen. Lasse Studerer forelpig ved det prestisjefylte Royal Academy of Music i London, under professor Mark Wildman, hvor han allerede har skilt seg ut og har blitt tilbudt muligheter fra først uke. Siden Lasse begynte sin sang-karriere har hans scenetilværelse, mesterfulle timing og skuespill vært noen av hans sterkeste sider.