Operakafe juni 2020

Tirsdag 9. juni kl. 19:30

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
PRIS: fra 120,- til 120,-
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Operakafe juni 2020

Vakre kontraster

Kjerstin Løvdal, sopran
Ragnhild Kristina Motzfeldt, sopran
Gàbor Nagy, klaver

Kjerstin Løvdal fra Austrått har sin utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og Operahøgskolen i Oslo. Sesongen 09-10 var hun solistpraktikant ved DNO&B, hvor man kunne oppleve henne i roller som Barbarina i Le Nozze di Figaro og Papagena i Die Zauberflöte. Hun har også vært å høre ved ulike distriktsoperaer. i 2014 urfremførte hun tittelrollen i Eli Sjurdotter av Markus Paus. Kjerstin har hatt en rekke konserter og forestillinger sammen med Ragnhild Kristina Motzfeldt, som har sin utdannelse fra musikkonservatoriet Benedetto Marcello i Venezia og Operahøgskolen i Oslo. 

Ragnhild debuterte i 2005 som Blomsterpike i Wagners opera Parsifal ved operaen Grand Teatro la Fenice i Venezia. Også hun var solistpraktikant ved DNO&B sesongen 09/10. Hun er tilknyttet formidlingsavdelingen ved DNO&B, der hun er prosjektleder og sanginstruktør for Operaens skoleprosjekt «Opera på Timeplanen», holder introduksjoner i forkant av forestillinger og annen formidlingsvirksomhet. 

I konserten vil vi få oppleve et utsøkt utvalg sjeldnere fremførte arier og duetter i salig blanding med mer gjenkjennelige slagere, og Ranghild Motzfeldt vil dele av sin enorme kunnskap om operalitteraturen.

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus, med støtte fra Opera Rogaland, Norsk kulturråd og Sandnes kommune.