Operakafe juni 2020 – AVLYST

Tirsdag 9. juni kl. 19:30

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
PRIS: fra 120,- til 120,-
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Operakafe juni 2020 – AVLYST

Grunnet mulig fare for spredning av korona-virus er arrangementet avlyst. Hvis du har kjøpt billetter blir du kontaktet direkte via SMS. Vi ønsker deg velkommen tilbake til nye operakaféer i høstsesongen.


Vakre kontraster

Kjerstin Løvdal, sopran
Ragnhild Kristina Motzfeldt, sopran
Gàbor Nagy, klaver

Kjerstin Løvdal fra Austrått har sin utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og Operahøgskolen i Oslo. Sesongen 09-10 var hun solistpraktikant ved DNO&B, hvor man kunne oppleve henne i roller som Barbarina i Le Nozze di Figaro og Papagena i Die Zauberflöte. Hun har også vært å høre ved ulike distriktsoperaer. i 2014 urfremførte hun tittelrollen i Eli Sjurdotter av Markus Paus. Kjerstin har hatt en rekke konserter og forestillinger sammen med Ragnhild Kristina Motzfeldt, som har sin utdannelse fra musikkonservatoriet Benedetto Marcello i Venezia og Operahøgskolen i Oslo. 

Ragnhild debuterte i 2005 som Blomsterpike i Wagners opera Parsifal ved operaen Grand Teatro la Fenice i Venezia. Også hun var solistpraktikant ved DNO&B sesongen 09/10. Hun er tilknyttet formidlingsavdelingen ved DNO&B, der hun er prosjektleder og sanginstruktør for Operaens skoleprosjekt «Opera på Timeplanen», holder introduksjoner i forkant av forestillinger og annen formidlingsvirksomhet. 

I konserten vil vi få oppleve et utsøkt utvalg sjeldnere fremførte arier og duetter i salig blanding med mer gjenkjennelige slagere, og Ranghild Motzfeldt vil dele av sin enorme kunnskap om operalitteraturen.

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus, med støtte fra Opera Rogaland, Norsk kulturråd og Sandnes kommune.