Operakafe – Je ne regrette rien

Tirsdag 7. februar kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: ca 90 min inkludert pause
PRIS: fra 170,- til 170,--
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus med støtte fra Norsk kulturråd og Sandnes kommune

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operakafe – Je ne regrette rien

« Je ne regrette rien»

Heloise Baldelli, sopran og Friederike Wildschutz, klaver
En fransk aften – fra romantisk opera og sjarmerende operette til den vakre, franske chanson

Heloise Baldelli er en fransk-italiensk lyrisk sopran.
Hun har en mastergrad i klassisk sang fra Universitetet i Stavanger under veiledning av professor Elizabeth Norberg-Schulz og spesialisering i opera fra universitetet i Tor Vergata i Roma. Hun har tolket roller som Contessa i «Nosse di Figaro», Juliet i «The little sweep» og Cavaliere de Armodoro i «La Cecchina». Hun opptrer jevnlig som solist i kammerensembler i Norge og utlandet. Hun har jobbet med musikere både i Norge og Europa. Som PhD kandidat på universitetet i Stavanger forsker hun på fremføringspraksis på sangene til Eric Satie og andre modernistiske franske komponister. Heloise kommer fra to generasjoner med kunstnere, blant dem viktige representanter for den italienske modernistiske bevegelsen. Før hun ble sanger var hun danser og make-up artist og henter inspirasjon fra disse personlige omstendighetene i sin kunstneriske praksis.

Friederike Wildschutz er pianist, akkompagnatør og førsteamenuensis ved Universitetet i Stavanger, fakultet for kunstfag. Hun har vunnet priser i tyske og internasjonale konkurranser og har opptrådt i flere europeiske land. Mellom 2003 og 2009 studerte hun med professor Gerlinde Otto ved Hochschule fur Musik Franz Lizt Weimar. Fra 2009 til 2012 tok hun sin mastergrad og postgraduate diploma hos professor Erling R. Eriksen Ved Universitete i Stavanger. Hun har vunnet Shellprisen i 2012. Hennes hovedinteresse som forsker og utøver er kammermusikk for sang og klaver, spesielt tysk Lied, fra slutten av det 19. og begynnelsen av det 20. århundre. Friederike fullførte i 2018 sitt stipendiatprosjekt ved Universitetet i Stavanger og Program for kunstnerisk utviklingsarbeid om pianistens rolle i Arnold Schønbergs sangsyklus «Das Buch der hangende Garten». Hun er en etterspurt akkompagnatør og kammermusiker, og har gjort mange opptredener i Stavanger-regionen, blant annet ved Stavanger kammermusikkfestival, Norwegian Youth Chambermusic Festival, «Sommer i Bjergsted» og i egenskap av sin jobb som akkompagnatør ved Fakultet for utøvende kunstfag. Hun er også medlem av ensemblet OperaVolume som jevnlig serverer «opera til folket»