Nordic Tenors – Viva la Musica

Mandag 7. september kl. 19:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 90 min, ikke pause
PRIS: fra 420,- til 420,-
ARRANGØR: Nordic Moments AS

Kjøp billett

Nordic Tenors – Viva la Musica

Grunnet mulig fare for spredning av korona-virus er forestillingen flyttet. Vi beklager det inntrufne. De som har kjøpt billetter til opprinnelig arrangement den 22.mars, kan beholde disse og benytte dem til den nye forestillingen.

Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk og betyr «lenge leve musikken». 

Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafesen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.