Meg og Kammeraten min – kveldskonsert

Søndag 27. oktober kl. 19:00

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 60 min
PRIS: fra 220,- til 375,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

PRAKTISK INFORMASJON PÅ KINOKINO

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1 er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Mer praktisk informasjon finner du her

Meg og Kammeraten min – kveldskonsert

OM KONSERTEN

To fluer i en smekk, konsert for barn i dagslys og konsert for barn over 18 år i kveldslys! Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrerer om å like.Dagkonserten er mest for barna under 18 år. 

Når kvelden kommer, får de over 18 en knallsterk konsert med to særdeles samspilte og samstemte musikere – et av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv.

Både Martin & Erik har nylig og hver for seg fått stor dekning og glimrende omtale på NRK1, med henholdsvis Aslag Haugen & Martin Hagfors og Jaga Jazzist 30 år. 

Martin har lenge vært kjent som en av landets fineste låtskrivere. Han har gitt ut tjue plater under eget navn og med Home Groan og HGH, samt vært tekstforfatter eller medkomponist på plater med Big Bang, The National Bank, Respatexans, Hellbillies, Ida Jenshus, Ellen Andrea Wang, Motorpsycho, Pål Angelskår, Bobby Bare mfl. 

Martin og Erik har gjerne med seg den glimrende live-visuals-artisten og fotografen Marthe Amanda Vannebo, som nylig kom hjem fra turné i Canada med Daniel Lanois, kjent fra samarbeidene med blant andre U2, Emmylou Harris og Bob Dylan.
Marthe Amanda har jobbet med Meg og kammeraten min i flere år, og mikser levende bilder med videoer som projiseres på storskjerm bak musikerne. 

En garantert minneverdig konsertopplevelse!