Snart utsolgt

Mari Boine med band

Lørdag 23. mars kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 90 min
PRIS: fra 480,- til 480,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Mari Boine med band

OM KONSERTEN

Mari Boine klar for ny Norgesturné!

Den ikoniske samisk-norske artisten og aksjonisten Mari Boine er noe av det nærmeste man kommer en levende legende har til lands. I mars tar hun med seg bandet sitt til Sandnes kulturhus, vi gleder oss!

Mari Boine er kjent som en av de mest grensesprengende musikalske pionérene her til lands. Hun lar seg vanskelig plassere i en musikalsk bås, men er nok best dekket av begrepet Verdensmusikk i ordets rikeste forstand. Boines musikk henter inspirasjon fra både jazz, folkemusikk, rock og elektronika.

Nylig var Mari Boine en av artistene som deltok på TV2-suksessen Hver gang vi møtes side om side med artister som Ingrid Helene Håvik fra Highasakite, Matoma, Ramón, William Kristoffersen, Emelie Hollow og Odin Staveland fra Vamp. Seerne fikk oppleve flere enestående øyeblikk og spennende tolkninger fra Mari.

Nylig slapp Boine albumet Amame sammen med en annen norsk musikalsk verdensstjerne, pianist Bugge Wesseltoft. Samarbeidet har fått en fantastisk mottagelse, og albumet har blitt beskrevet som et av årets sterkeste av anmelderene, som har trillet 6’ere i fleng.

En kvinnealder inn i sin musikalske karriere, klarer Mari Boine imponerende nok å finne noe helt nytt inni seg enn noe vi har hørt tidligere, og det er bare å glede seg til en aften med en av landets aller sterkeste stemmer og hennes fabelaktige band!

Gunnar Augland - trommer, Georg Buljo - gitar, Svein Schultz - bass, Kristian, Svalestad Olstad - gitar, Stein Austrud - keys


Ferske sitater fra pressen om album og turné:

  • «Dette er musikk så flott, unik og så tidløs som vel tenkelig» 6/6 Nettavisen
  • «Med «Amame» har Mari Boine funnet stien inn mot visdommens og kunstens sammenvevde kraft. Sammen med pianist Bugge Wesseltoft har hun laget et av høstens vakreste og sterkeste album» Dagsavisen 5/6
  • «Når Mari Boine og Bugge Wesseltoft møtes musikalsk, blir det poetisk, mystisk og rett på sak.» Klassekampen 5/6
  • "Det var en ære og glede å få oppleve to helter på en og samme kveld" Nordlys (6/6)
  • "Stemingen var tidvis nesten andektig" Bergens Tidende

Mari Boine - Youtube

Mari Boine, Hver gang vi møtes