Lissie – The Piano Tour 2019

Ons 30. okt kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
PRIS: fra 425,- til 425,-
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

Lissie – The Piano Tour 2019

Lissie har vært i studio og spilt inn pianoversjoner av noen av sine største hits! Resultatet ble det nydelige albumet «When I’m Alone: The Piano Retrospective».

Lissie elsker Norge, og Norge elsker Lissie. Det er derfor ingen overraskelse at hun vender snuten mot Skandinavia, til sine trofaste fans i nord, når hun nå skal på verdensturné.

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag. Lissie ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Med «When I’m Alone: The Piano Retrospective» tar Lissie oss med på en reise gjennom sin fantastiske musikalske karriere. Vi får et innblikk i tankene og følelsene bak hennes største låter, og vi blir bedre kjent med den jordnære superstjernen fra statene.

Nå er hun endelig klar for et nytt norgesbesøk, og i oktober kommer hun til Sandnes. Det er duket for en svært intim konsert, hvor publikum får oppleve Lissie på nedstrippet vis og i duoformat. Velkommen!