Kunstnersamtaler – KONGRUENS II

Lørdag 19. februar kl. 14:00 - Søndag 3. april kl. 16:00

HVOR: Kinokino kunstsal
VARIGHET: Ca 1 time

ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kunstnersamtaler – KONGRUENS II

Vi inviterer til omvisning og kunstnersamtaler mellom Fie von Krogh, David Lamignan Larsen og kurator Karin Sunderø i utstillingen Kongruens II.  Andre av kunstnerne vil også være til stede.

Kinokino kunstsal viser for tiden utstillingen KONGRUENS II med åtte kunstnere fra Stasjon K atelierfellesskap: Torill Brosten, Inger Bruun, Liv Eiene, Fie Von Krogh, David Lamignan Larsen, Marianne Løvvik, Magny Tjelta og Turi Gramstad Oliver. Kunstnerne arbeider innen ulike teknikker og uttrykker seg forskjellig, noe utstillingen avspeiler.
Tema som berøres i samtalene er fravær og nærvær, tilhørighet og utenforskap, representert for eksempel ved håndens gester eller opplevelser i møte med en ny hverdag.

Hvordan bearbeider vi inntrykk rent følelsesmessig, og hvordan aksepterer vi nye situasjoner? Hvilke opplevelser velger vi å inkludere i vår historie, slik at de blir en del av vår identitet og vår fortelling om oss selv? Og ikke minst, hvordan velger kunstnerne å uttrykke disse temaene i sine arbeid?