Knøttekino – Toy Story 4

Lørdag 15. februar kl. 12:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 t og 40 min - Alder fra 6 år
PRIS: fra 90,- til 90,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Knøttekino – Toy Story 4

Woody (Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel og ingen leke, tar Woody på seg å vise Gaffen (Tony Hale) hvorfor han burde omfavne det å være en leke.

Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep (Annie Potts). Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. Mens Woody og Bo innser at de nå lever veldig ulike liv som leker, skjønner de snart at det er større utfordringer som venter.

Regissert av Josh Cooley («Riley’s First Date?”), og produsert av Jonas Rivera (“innsiden Ut”, “Se Opp”) og Mark Nielsen (medprodusent «Innsiden Ut»). Disney Pixars Toy Story 4 kommer på kino 6. September 2019.

Norgespremiere 06.09.2019
Originaltittel Toy Story 4
Sjanger Eventyr Animasjon Familiefilm Barnefilm
Skuespillere Keanu ReevesPatricia ArquetteChristina HendricksTom HanksJordan PeeleAnnie Potts
Norske stemmer Sven NordinAnders ByeCathrine Bang NorumSiri NilsenHans marius Hoff Mittet
Regi Josh Cooley
Nasjonalitet USA
Originalspråk Engelsk/Norsk
Lengde 1 t. 40 min.
Produksjonsår 2019
Produksjonsselskap Disney Pixar
Distribusjon The Walt Disney Company Nordic

Aldersgrense 6 år
Begrunnelse Filmen har kortvarige scener med dukker som fremstår noe truende og nifse. Da stemningen er gjennomgående lett og humoristisk får filmen likevel 6-årsgrense.