Knøttekino: Geparden Maleika

Lørdag 12. mars kl. 12:00

HVOR: Sal 3 - KINOKINO
VARIGHET: 1 t og 25 min, tillatt for alle
PRIS: fra 75,- til 90,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Knøttekino: Geparden Maleika

Vi beklager, men for øyeblikket så er det ikke mulig å kjøpe billetter online på dette arrangementet. Vennligst ring billettluken på telefon 928 68 610 eller kom innom på Kinokino.

En sann historie om en mors kjærlighet

Skuespilleren, Marianne Sand har fortellerstemmen i denne meget sjarmerende filmen. Geparden Maleika får ikke mindre enn 6 unger denne gangen(normalt får de 3-4). Dette er den utrolige og gripende filmen om Maleika og hennes seks sjarmerende unger; Martha, Malte, Mirelèe, Marlo, Mia og Majet. 

Vi er så heldige å få følge dem på i medgang og motgang, fra ungene blir født, til de forlater «redet». Denne filmen griper deg i hjertet fra begynnelse til slutt. Maleika er nå 12 år gammel når hun føder dette kullet. I tidligere kull klarte kun en av dem det til voksen alder. Denne gangen derimot, lykkes det heldigvis bedre for Maleika. Maleika forteller den utrolige historien om en gepard mor og hennes seks søte unger. Martha, Malte, Mirelèe, Marlo, Mia og Majet. De bor i det fantastiske landskapet i Masai Mara naturreservatet. Her opplever gepard-familien eventyrlystne, vanskelige og morsomme øyeblikk i deres kamp for overlevelse. 

Etter å ha ledsaget henne i 3 år, lar kunstneren, og naturfotografen Matto Barfuss sitt publikum ta et uvanlig intimt innblikk i livet til denne ekstraordinære gepard familien.

  • Regi: Matto Barfuss
  • Produsent: Matto Barfuss
  • Muskk: Jan Kalesnikovich, Petr Marx, Vladimír Suchý
  • Lengde: 105 min
  • Produksjonsselskap: Maleika Film
  • Distribusjon: Manymore AS

    Se flere bilder og informasjon om filmen her