Kickoff og programpresentasjon

Torsdag 1. september kl. 18:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 1 time. Dørene åpnes 17:30 med lett servering. FRIBILLETT MÅ FREMVISES!

ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACK OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Kickoff og programpresentasjon

Kjære kulturelsker,

Kommende sesong har vi på Sandnes kunst- og kulturhus lyst til å gjøre noe vi ikke har gjort før. Vi inviterer til kickoff og programpresentasjon. Høstens program for både Sandnes kulturhus og Kinokino presenteres og vi vil gjerne at akkurat du kommer og er med oss denne kvelden.

Sted: Sandnes kulturhus Tid: Torsdag 1. september kl 18:00
Dørene åpner kl 17:30 med lett servering. Det vil også bli overraskelser i løpet av presentasjonen. For å ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi om at du tar ut din gratisbillett på forhånd. OBS! Begrenset antall plasser!

Ekstra viktig er det å ta vare på billetten din, da det vil bli trekning av fribilletter til noen av høstens forestillinger i løpet av kvelden. Hvilke forestillinger er en hemmelighet.