Avlyst

Jonahh og SACARIAS Tour

Fredag 29. september kl. 21:00

HVOR: Kinokino
VARIGHET: ca 1 time, ingen pause
PRIS: fra 150,- til 295,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Jonahh og SACARIAS Tour

KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST. 

De talentfulle artistene Jonahh og SACARIAS er fylt av spenning og begeistring når de kunngjør sitt kommende samarbeid på en etterlengtet turné, som vil gi publikum en uforglemmelig musikalsk opplevelse.

SACARIAS er en dyktig singer-songwriter og produsent basert i Stavanger. Han har hatt tre låter på rotasjon på NRK P3, samt støtte fra lokale radiostasjoner som NRK P1. Singelen «Therapy» ble også C – Listet på NRK P3.

Med anerkjennelse fra etablerte artister som Aden Foyer og Mesto, har SACARIAS bygget en solid fanbase, med nærmere 700 000 avspillinger på Spotify alene.

Jonahh har på kort tid etablert seg som en artist å følge med på, med fem låter i rotasjon på NRK P3 og betydelig støtte fra populære strømmetjenester som Spotify, Tidal og Apple Music. Han har også opptrådt på anerkjente festivaler som Mablisfestivalen 2022 og Sørveiv 2023. Med en unik scene tilstedeværelse og en kommende EP, er han klar til å ta sitt musikalske prosjekt til nye høyder.

Både Jonahh og SACARIAS spiller på Utopia i august 2023, og fortsetter å etablere seg som to spennende artister på den norske musikkscenen.

Publikum kan forvente en spennende og engasjerende turnéopplevelse når Jonahh og SACARIAS går sammen på scenen. Samarbeidet mellom disse to talentfulle artistene gir publikum en sjelden mulighet til å oppleve deres dynamiske samspill og kreative musikalske uttrykk.