Inger Lise Hope – Foajekonsert

Lørdag 1. februar kl. 14:00

HVOR: Foaje - Kulturhuset
PRIS: fra 20,- til 20,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Inger Lise Hope – Foajekonsert

I 2020 fyller Sandnes kulturhus 20 år, og dette skal selvsagt markeres. Som ledd i jubileumsfeiringen vil vi presentere utvalgte perler fra regionens mangfoldige musikkliv. En lørdagsettermiddag hver måned presenterer vi en ny artist, i et bredt spekter av musikalske uttrykk. Scenen er kulturhusfoajèen, og alle musikkinteresserte er hjertelig velkommen. Få det med deg – billetten koster bare 20 kroner. 

Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne. Som sanger er hun svært allsidig, og selv om musikal er det som står hjertet nærmest, liker hun å jobbe innenfor ulike sjangrer og stilarter.

Hennes navn ble gjerne ekstra godt kjent etter vinteren 2015 da hun spilte hovedrollen som skjønnheten ”Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret» i Sandnes kulturhus. Inger Lises musikalske bredde er stor og hun er stadig ønsket på scenen. Hun har blant annet blitt leid inn som solist for Stavanger Symfoniorkester og ble sist sett i «Spelemann på taket» i Sandnes Kulturhus.

Inger Lise er endelig aktuell med egen musikk og slapp sitt debutalbum; «Tusen» i februar 2019. Et melodiøst visepop album som høstet flotte tilbakemeldinger fra publikum! Siden dette har hun allerede startet på neste album sammen med sin mann Svein Andrè Davidsen Olsen og de kommer begge til Sandnes Kulturhus i februar for å fremføre både gamle og noen helt nye sanger!