Avlyst

Hyllestkonsert – Eva Cassidy

Søndag 26. september kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 2 timer inkludert pause
PRIS: fra 300,- til 350,-
ARRANGØR: Gary Lister

Kjøp billett

Hyllestkonsert – Eva Cassidy

AVLYST

Viktig informasjon til deg som har billett til dette arrangementet:

Hvis billettene er betalt via nett, blir beløpet tilbakeført automatisk til din konto så snart som mulig. (Gebyr refunderes ikke). Er billettene kjøpt i billettluken, ta kontakt via e-post: adm@sandnes-kulturhus.no.

Vennlig hilsen
Sandnes kulturhus

En skildring av livet til Eva Cassidy gjennom video, stemme og sang. Elsa Jean McTaggert presenterer en hyllest til sin favorittartist Eva Cassidy. Med gitar og sin fantastiske stemme, akkompagnert av piano, bringer hun til live selve essensen av Eva når hun relaterer sangene til den vakre, og likevel tragiske historien om en av verdens mest ikoniske stemmer. Eva Cassidy ble bare 33 år og hennes sanger ble først verdenskjent flere å etter hennes alt for tidlige bortgang.

«En av disse veldig få menneskene med en særegen nok stemme til å kunne fremføre musikken og sangene til Eva Cassidy» (Tom King, Southside Advertiser).

Eva Cassidy hadde evnen til å bevege publikum gjennom sin tolkning av kjente sanger. Elsa har laget et helt spesielt hyllestshow som gjenspeiler tolkningen av disse sangene. «Eva Cassidy: The Story» vil være en dyp personlig, gripende hyllest til en inspirerende stemme og en utrolig talentfull musiker som verden oppdaget tragisk sent.