Hanne Boel – Between Dark & Daylight

Torsdag 4. november kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: ca 90 min
PRIS: fra 480,- til 480,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Hanne Boel – Between Dark & Daylight

Hanne Boel er tilbake? Næh, Hanne har aldri vært borte. Men det er dog allikevel en liten sannhet i utsagnet. 

Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men det nye albumet er ikke et forsøk på å gjenopplive svunnen storhet, mere å utforske og bygge på innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har baggasjen med seg og fremsynet intakt og har ikke kastet seg ut i en konkurranse med sin egen fortid.

Da unge Hanne Boel i en årrekke hadde turnert landet rundt med funk gruppen Blast, vendte hun seg mot en mere soul preget lyd, som hun med LP’en BLACK WOLF presenterte offentligheten for i 1988. Det satte for alvor i gang karrieren, og hun fikk allerede ved utgivelsen av DARK PASSION i 1990 enorm suksess og har siden gang på gang toppet hitlistene i Danmark og Scandinavia. 

Med et salg på over 2,5 mil. album, fordelt på 20 utgivelser, er Hanne Boel den best selgende danske artist noensinne, og bagasjen er fylt av utallige hedersbevisninger, Grammyer og hva ellers er. Hun har alltid vært flittig på live siden og opptrer til stadighet for fulle hus i primært Danmark og i Norge, som nærmest har tatt henne til seg som sin egen.

BETWEEN DARK AND DAYLIGHT inneholder nye originale låter skrevet av Hanne selv, og andre skrevet i samarbeide med bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk og innspilt med nennsom hånd- men med gode venner. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstruert univers og en hybrid av mange retninger, hvor hun føler seg hjemme.

Utgivelsen følges opp av en akustisk turné der Hanne Boel har med seg gitaristene Jens Runge og Jacob Funch.
Dette blir hennes første studioalbum på åtte år, og består av nye originale låter signert Hanne Boel selv.

På livefronten er Hanne Boel svært fornøyd med å gjøre det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med nydelige musikere foran et publikum. Målet et er å gi en fantastisk opplevelse og en liten ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, det soula, det bluesa og det jazza – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinnen hun er i dag. 

På sin kommende turné nytolker hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden. Hanne Boel kombinerer egen katalog med personlige og egenartede tolkninger av sanger som står hennes hjerte nær.

HANNE BOEL AKUSTISK TRIO:
Hanne Boel – Vokal
Jens Runge – Guitar / Kor 
Jacob Funch – Guitar / Kor