Gershwin-galla

Søndag 3. oktober kl. 18:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 2 timer inkludert pause
PRIS: fra 170,- til 300,-
ARRANGØR: Sandnes symfoniorkester

Kjøp billett

Gershwin-galla

Orkesteret gleder seg til å komme tilbake for fullt etter en tom vårsesong! Kommende sesong 21/22 kan vi friste med en spennende og variert program og vi starter allerede 03. oktober med en energisk konsert i Sandnes kulturhus med musikk av Gershwin. 

G. Gerswhin var en amerikansk komponist og pianist og en av grunnleggerne av det moderne musikkteater. Selv om han var klassisk skolert ble han raskt fanget i jazzens tonespråk. Musikken hans bærer derfor preg av ideen om å skape genuin amerikansk musikk med røtter både fra den europeiske, klassiske tradisjon og amerikas afroamerikanske tradisjoner.

På konserten har vi vært så heldige å få med oss Eva Bjerga Haugen som sangsolist og Reid Gilje som dirigent.

Eva Bjerga Haugen fra Stavanger er en Spellemannsnominert vokalist samt musiker, låtskriver og pedagog. Hun er en svært allsidig musiker og har gjort flere turnéer i regi av bl.a. Rikskonsertene, Vestnorsk Jazzsenter, Den Kulturelle Skolesekken og Den Kulturelle Bæremeisen. Hun har også flere plateutgivelser bak seg og slipper to nye album i løpet av 2021.
Hør og les mer om henne her:
https://www.evabjergahaugen.com

Reid Gilje er en svært ettertraktet dirigent og har dirigert flere av forsvarskorpsene i Norge, samt de beste brassbandene i Norge og England.
Han er også en allsidig musiker og er aktiv frilanser på trompet innen sjangrene pop, rock og jazz. Han har hatt flere oppdrag i TV, teater- og showproduksjonar. Som fast medlem av Bergen Big Band har han dessutan vore involvert i samarbeidsprosjekt med Andy Sheppard, Ernie Watts, Joe Henderson, Martial Solal, Diana Krall, Sissel Kyrkjebø m.fl