From Pipers to Bells – The Best of Pink Floyd

Lørdag 10. februar kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 2 timer og 10 min, inkludert pause
PRIS: fra 425,- til 425,--
ARRANGØR: OnStage AS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

From Pipers to Bells – The Best of Pink Floyd

OM KONSERTEN

A Saucerful of Secrets Inviterer deg med på en episk reise i Pink Floyd sin verden - bli med "From Pipers to Bells."

A Saucerful of Secrets, Norges fremste Pink Floyd hyllestband, inviterer deg til en musikalsk reise som tar deg gjennom det legendariske Pink Floyd-universet. I deres nye show, "From Pipers to Bells," får publikum både et gjenhør med Pink Floyds største hits, samtidig som de utforsker de dypere delene av katalogen som få andre våger å tolke. Dette er en unik opplevelse som kun et band med stor "B" kan levere.

Med en lidenskap for Pink Floyds musikk som er uovertruffen, bringer A Saucerful of Secrets hver eneste tone og tekst til liv på scenen. Dette er ikke bare en hyllest, det er en opplevelse! Bandet tar deg med på en reise gjennom Pink Floyds tidlige dager, fra "The Piper at the Gates of Dawn" til mesterverket "The Division Bell."

Bandet viser til gangs i dette showet at de mestrer Pink Floyds unike lydlandskap. Du vil oppleve det svevende, psykedeliske lydbildet, de følelsesladde vokalene og den atmosfæren som Pink Floyd var kjent for. Men viktigst av alt, bandet legger sin egen lidenskap og sjel inn i hver eneste tone de spiller, og det merkes.

Dette er en konsert for de som setter pris på ekte musikalsk mesterskap og lidenskapen bak hver note. "From Pipers to Bells" er en mulighet til å fordype deg i Pink Floyds musikalske univers.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å bli med på reisen med A Saucerful of Secrets.