Fint Fransk Orkester

Lør 31. aug kl. 19:00

HVOR: Stor sal unummerert
VARIGHET: 2 timer inkludert pause
PRIS: fra 250,- til 250,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Fint Fransk Orkester

Fint fransk orkester spiller musikk som passer i en intim setting. For å sette publikum i stemning innreder vi derfor scenen i stor sal som en fin fransk bistro denne kvelden. Publikum sitter på scenen, ved småbord og stoler som på en fransk kafé, og kan nyte en matbit og deilig drikke. Denne kvelden serveres deilig løksuppe med ostekrutonger, levert av vår gode nabo På Siå.

Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kommer Montmartre i Paris uten å måtte forlate Norge. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar de deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og innvier deg i deres særegne verden av originale låter og fargerike karakterer. Fint Fransk Orkester er en fest for både øyne og ører, og har du først latt deg forføre av forestillingen deres, vil du alltid komme tilbake.

Fint Fransk Orkester byr på chansons og cabaret, string-swing og hip hop, cœur og douleur (hjerte og smerte), nypolert trombone og nystemt trekkspill, skjønn solosang og deilige duetter. På repertoiret står først og fremst toner og tekster ført i pennen av orkesteret selv, men forvent også finurlige tolkninger av franske forgjengere som Serge Gainsbourg, Charles Trenet, Édith Piaf og Django Reinhardt.

Bandmedlemmer:

Johan Egdetveit – trekkspill,
Dominique Brackeva – vokal og trombone,
Eva Bjerga Haugen – vokal og tangenter,
Andreas Barsnes Onarheim – gitar og vokal,
Theodor Barsnes Onarheim – kontrabass