Finn Bjelkes Pop Quiz Live

Fredag 18. september kl. 19:00

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
VARIGHET: 1 t 50 min
PRIS: fra 220,- til 220,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Finn Bjelkes Pop Quiz Live

Grunnet mulig fare for spredning av korona-virus er dette arrangementet flyttet. De som har kjøpt billetter til opprinnelig arrangement den 21.mars, kan beholde disse og benytte dem til den nye forestillingen.

Nå tar Finn Bjelke med seg POP quizen ut på turné og satser på fulle hus, kjeft, latter og dårlig form dagen etter.

Quizen gjøres i to omganger av ca 45 min med litt «stand-up» innimellom. Formatet er nokså likt som den kjente radioversjonen, men det brukes i noen tilfeller video istedenfor lydeksempler. 

Kom sammen med venner og kollegaer, eller alene og bli kjent med andre pop interesserte. Lag kan være alt fra 2 personer til så mange man vil. 

Finn Bjelke har jobbet i radio siden 1992. Først i P3, deretter i P1, og nå i Radio Vinyl. Han har vært programleder for «PopQuiz», «Herreavdelingen» og «Herreavdelingens platesjappe». Han er også fast paneldeltager i «20 Spørsmål» på radio og TV. Tidligere har han jobbet i musikkavisene BEAT, Det Nye og MTV. Han har også vært tekstforfatter i reklamebransjen og har så langt gitt ut ni bøker. Finn holder jevnlig stappfulle pop quizer på Josefine i Oslo og på Blinderen. Han har også vært på Slottsfjellfestivalen med quizen.