Filmmatiné – Good Luck to you, Leo Grande

Lørdag 25. mars kl. 14:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 97 min, 12 års aldersgrense, Engelsk, med norsk tekst
PRIS: fra 120,- til 150,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

EN LITEN FRISTELSE FØR FILMEN?

Pakken med de lekre fristelsene er levert av hjemmerestauranten Fira. Den inneholder crostini med parmaskinke & ovnsbakte cherrytomater, crostini med Brillat Savarin ( kalt Champagneosten) pære & honning, «pupp» av bringebærmousse, hasselnøttbunn og sjokoladekule, fruktsalat, Jordbær & Physallis og ristede hasselnøtter overtrukket med sjokolade (Summerbird)

Pakken koster kr 250,- inkludert en kopp te eller kaffe. Fristelsen vil stå klart i kafeen, merket ditt navn, en time før filmvisning. Kaffe/te hentes i disken. Annen drikke kan kjøpes i tillegg. Siste frist for forhåndsbestilling av pakken er onsdag 22. mars kl 12.00 (hvis det er flere igjen) . Antall pakker er begrenset så det gjelder å være tidlig ute!

 

Filmmatiné – Good Luck to you, Leo Grande

Nancy Stokes (Emma Thompson) lengter etter eventyr, menneskelig forbindelse og sex. God sex.

Nancy har nylig blitt enke. Ektemannen Robert var både snill og omsorgsfull, men på soverommet var det aldri hun som ble tilfredsstilt. Nå har hun en plan. På et anonymt hotellrom utenfor byen hilser Nancy nervøst på eskorten Leo. Han ser like bra ut som bildene på nettet lovet, men det Nancy ikke kunne forutse er at samtalene de har er vel så stimulerende som den kroppslige nærkontakten. Leo har et syn på alt, og selv om han kanskje ikke alltid forteller sannheten, finner Nancy ut at hun liker ham. Og han liker henne. Med økende seksuell selvtillit begynner Nancy å slappe av. I løpet av tre stevnemøter endres dynamikken og maskene de begge bærer begynner sakte å forsvinne.

Denne filmen inneholder enkelte lite nærgående seksuelle skildringer. Den får derfor aldersgrense 12 år.

Skuespillere: Emma Thompson, Daryl McCormack
Regi: Sophie Hyde
Manus: Katy Brand
Produsent: Debbie Gray
Foto: Bryan Mason
Produksjonsselskap: Searchlight Pictures
Sjanger: Drama, komedie
Språk: engelsk, med norsk tekst
Produksjonsår: 2022


EN LITEN FRISTELSE FØR FILMEN?  Pakken med de lekre fristelsene er levert av hjemmerestauranten Fira. Den inneholder crostini med parmaskinke & ovnsbakte cherrytomater, crostini med Brillat Savarin ( kalt Champagneosten) pære & honning, «pupp» av bringebærmousse, hasselnøttbunn og sjokoladekule, fruktsalat, Jordbær & Physallis og ristede hasselnøtter overtrukket med sjokolade (Summerbird)

Pakken koster kr 250,- inkludert en kopp te eller kaffe. Fristelsen vil stå klart i kafeen, merket ditt navn, en time før filmvisning. Kaffe/te hentes i disken. Annen drikke kan kjøpes i tillegg. Siste frist for forhåndsbestilling av pakken er onsdag 22. mars kl 12.00 (hvis det er flere igjen) . Antall pakker er begrenset så det gjelder å være tidlig ute! KJØP FRISTELSEN