Filmklubben – Supernova

Onsdag 26. oktober kl. 19:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 time og 35 min. BILLETTER SELGES VED INNGANG.
PRIS: fra 75,- til 75,--
ARRANGØR: KINOKINO FILMKLUBB

Kjøp billett

Filmklubben – Supernova

BILLETTER SELGES VED INNGANG

Medlemskap kr 100,- inkl første visning. Deretter kr 80,- pr visning

Mer om filmklubben 

Følg filmklubben på Facebook

Nydelig og rørende drama med Colin Firth og Stanley Tucci.

"Et knallsterkt drama med to fabelaktige hovedrolleinnehavereTerningkast 5 - Filmfront

Det er sen høst og Sam og Tusker, partnere gjennom tjue år, er på ferie. De reiser gjennom England i sin gamle bobil og besøker venner, familie og steder fra fortiden. Etter at Tusker ble diagnostisert med demens for to år siden har livene deres endret seg, jobber er avsluttet og planer satt på vent. Tiden sammen det viktigste de har.

I løpet av ferieturen begynner deres individuelle ideer for fremtiden å kollidere. Hemmeligheter avdekkes, private planer rakner og kjærligheten til hverandre testes som aldri før. Til slutt må de konfrontere spørsmålet om hva det vil si å elske hverandre i møte med en uopprettelig sykdom.

En kjærlighetshistorie mellom to menn i sekstiårene, som må akseptere at alt vil forandre seg etter at en av dem blir rammet av demens. Ja, det høres ut som en tung, trist og deprimerende kinotur, men «Supernova» er en usentimental og sympatisk film som takler tunge ting på en ærlig måte.

I bedre dager var Tusker en anerkjent forfatter, og Sam er en feiret konsertpianist som ikke har opptrådt offentlig på lenge. Velstående kunstnere som har levd et godt liv sammen, og nå må forberede seg på at de gode dagene nærmer seg slutten. Påskuddet for turen er at Sam skal spille sin første konsert på lang tid, men Tusker har sine egne motivasjoner.

Skuespillere: Colin Firth, Stanley Tucci, Sarah Woodward
Sjanger: Drama
Regi: Harry Macqueen
Nasjonalitet: England
Produksjonsår: 2020
Vaighet: 95min