Familiesøndag – Mr Ping

Søndag 4. september kl. 13:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: 35- 45 min, ingen pause, målgruppe 1-5 år
PRIS: fra 75,- til 150,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACK OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Familiesøndag – Mr Ping

Mr. Ping har fått et stort ansvar. Han skal passe på et egg. Han håper det er et pingvinegg, men det er ikke så godt å vite hva som er inni. Egget må holdes varmt, tørt og trygt. Kanskje det klekkes en liten pingvin? Et stort ansvar er et i alle fall.

Mr. Ping bor i Antarktis. Hjemme hos Mr. Ping er det fryktelig kaldt, og masse snø og is. Enda verre er det at andre dyr kanskje ønsker å få tak i egget hans. Mr. Ping må være på vakt. Her må øyne og ører holdes åpne.

Konserten skaper et varierende landskap av lydkulisser som Mr. Ping boltrer seg i. Trommeslager Knut Lothe har med seg en stor kasse full av lyder. Publikum tas med på en spennende reise til Antarktis, en kraftig snøstorm, og en pingvins drøm om et varmere sted.

Men sine drøyt 3500 konserter er Knut Lothe er en av Rikskonsertene/Den kulturelle skolesekkens mest benyttede musikere. Siden 1995 har han reist Norge på kryss og tvers, og trives fortsatt svært godt som «farende fant». Knut er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han spiller/har spilt med band og artister som: Funky Butt, Rockebandet Plopp, Brillebjørn, Magnolia jazzband, Nordnorsk kammerorkester, Trond Trudvang, Ophelia orchestra, Fabel, Kråkebollane, Oldefars kanon, Ytre Suløens jassensemble, Rubbel & Beat, Christiania 12, Lisa Stansfield, Guuf, Dead baboon, Gamlebyen, og Knut og Lars.