Familiesøndag – Mandarinsaft, på vei til en venn

Søndag 30. oktober kl. 13:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: ca 35 min, passer for alder 3-10 år
PRIS: fra 75,- til 150,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

Praktisk informasjon

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajè åpner 1 time før arrangementet. Mer praktisk informasjon finner du her: https://www.sandneskulturhus.no/informasjon/praktisk-informasjon/

Familiesøndag – Mandarinsaft, på vei til en venn

I oktober 2022 gir trondheimsbandet Mandarinsaft ut sin nye barneplate Puteslott, som er en spennende oppfølger til den Spellemann-nominerte plata Mandarinsaft - på vei te en venn. 

Bli med på en frisk og fantasifull releasekonsert, der du blir kjent med bandets lekne musikkunivers – og kanskje får du se den skumleste dinosauren av dem alle... spinosaurus!

Mandarinsaft består av Even Jenssen (gitar, trommer og vokal), Bendik Ulla (gitar og vokal), Johannes Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar).

Det artigste gutta i bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. Når du hører den nye plata , kan du drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bli med på sykkeltur i sola eller fly i vinden med en paraply. Og hvem er egentlig den mystiske gjesten?

Gruppa tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor.
Siden oppstarten i 2011, har Mandarinsaft gitt ut fem plater og spilt over 900 konserter. Gruppa består av en fin gjeng musikere, med forskjellig musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

www.mandarinsaft.no