Familiesøndag – Det gåtefulle asketreet

Søndag 12. februar kl. 13:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: ca 40 min, passer for alle fra 7 år
PRIS: fra 90,- til 170,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Familiesøndag – Det gåtefulle asketreet

Om du legger øret inntil en trestamme, kan du kanskje høre vannet suse oppover. Om du bryter av en grein, kan du kanskje høre treet skrike. Om du går så stille du kan i skogen, kan du kanskje bruke føttene som ører og lytte til hva som hender under bakken. Kanskje kan du høre røttene til trærne vokse?

Musiker og komponist Gunhild Seim og fortellerkunstner Marianne Stenerud har laget en forunderlig forestilling inspirert av fantasiens, mytenes og virkelighetens asketre. Det er en forestilling om kjærlighet til naturen, og funderinger om hvordan verden henger sammen. Marianne har skrevet en fortelling ut fra det største asketre som noen gang har eksistert; Verdenstreet Yggdrasil, fra den norrøne myteverden og fra beretninger om asketreet fra virkelighetens skoger. Gunhild har laget musikk med asketreet som inspirasjon. Hun har for eksempel brukt linjene til de fjærformete bladene til å forme rytmer og melodier. Forestillingen fremføres i en kombinasjon av muntlig fortellerkunst, akustiske instrumenter, stemme og
liveelektronikk.

Forestillingen er støttet av Stavanger kommune, Rogaland Fylkeskommune og Norsk Kulturråd.

Passer for alle fra 7 år.
Varighet ca 40 minutter