Familiesøndag – Den levende dukken

Søndag 4. juni kl. 13:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 35 min
PRIS: fra 90,- til 170,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Familiesøndag – Den levende dukken

En spennende sirkusforestilling for barn 1-6 år

Den levende dukken er historien om to spesielle karakterer som møtes ved en tilfeldighet på et støvete loft. En jente med mye gnist vil tillate magi å finne sted når hun finner en spesiell boks som inneholder en utrolig leke. Med dem vil publikum kunne være en del av deres spill og prestasjoner. Paula leker på rommet/loftet sitt. Hun drømmer om å bli en stjerne og begynner et imaginært show når hun blir avbrutt av en lyd som kommer fra en boks, forhåpentligvis full av overraskelser. Paula er nysgjerrig og spontan og kan ikke motstå fristelsen til å se nærmere på det. Hun vil etter hvert oppdage mange leker i tillegg til et leketøy i ekte størrelse (Remi). Denne leken er magisk, og Paula innser at han spiller musikk når hun danser.

Paula er ikke redd. Tvert imot er hun definitivt villig til å leke med sin nye venn, men i motsetning til henne virker det ikke som om han har følelser. Med sin entusiasme får hun ham til å sjonglere, danse og gjøre akrobatikk, og hjelper ham til å overskride sin opprinnelige funksjon og begynne å føle faktiske følelser som glede, tristhet eller spenning. Gjennom forestillingen vil de lære å spille sammen og samhandler med barna underveis. Ulike rekvisitter kommer etterhvert ut av esken, som mange fargerike baller, fotballer, rockeringer, køller og musikkinstrumenter.

Sirkusteknikker:
-Håndstående på gulvet eller på stokk
-Partnerakrobatikk/ hånd til hånd
-Akrodans/gulvakrobatikk
- Rockeringer og fotballmanipulasjon
-Klubber og ball sjonglerer

Musikk og lydbilde:
Remi spiller ulike instrumenter (keyboard, gitarer, perkusjon) og har allerede komponert og spilt live musikk til sirkusopptredener.
Paula spiller ukulele og piano. Derfor spilles lydsporet til forestillingen hovedsakelig live med originale kreasjoner og arrangement tilpasset av Remi.

Rémi (Limoges, Frankrike) begynte å følge workshops og kurs innen teater, klovn og sirkus i en alder av 11. Han turnerte med amatørgateteaterkompanier hver sommer i Frankrike, Spania og Italia til han var 18. Fra 19-22 års alder jobbet Rèmi som direktør for et prosjekt med barn og tenåringer.

Paula (Montevideo, Uruguay, 1987). Etter å ha tatt ferdig utdanning i kommunikasjonsvitenskap og jobbet mest som assisterende regissør i TV-reklamer, førte nysgjerrigheten henne til gruppedynamikk og de forskjellige måtene å kommunisere på i samfunnet gjennom kroppsliggjøring og kunst. Hun ble forelsket i sirkus og akroyoga.


https://www.barnasmusikkteater.no/den-levende-dukken