Desembertoner

Onsdag 16. desember kl. 18:00

HVOR: Stor sal unummerert
VARIGHET: 90 minutter, ingen pause
PRIS: fra 475,- til 595,-
ARRANGØR: Mikrofonen

Kjøp billett

Desembertoner

Årets julekonsert i Rogaland. Hjertelig velkommen til årets nye julekonsert «Desembertoner». Fra stemningsfulle julesanger til unike fortellinger om julens budskap er det en stor glede å presentere årets koseligste julekonsert julen 2020.

På scenen står et stjernelag av artister fra Rogaland. Sammen med kveldens husband ønsker vi å gi deg en aften du sent vil glemme. Artistene vil bli sluppet litt etter litt, husk å sikre deg billetter før det er for sent.

Årets første julestjerne – Det er med stor glede vi kan fortelle at årets første julestjerne er selveste Idol vinner Mari Eriksen Bølla

Andre julestjerne: Eir Inderhaug. 

Eir har etablert seg som en av de fremste norske sangerne og gjør seg bemerket på operascener rundt om i Europa. Hun startet tidlig sin karriere da hun vant NRK’s „Talentiaden“ i 1991 og etter dette har listen blitt lang av store produksjoner Eir har vært med på. Det er en sann glede å få med henne «hjem te jul» i årets julekonserter med Desembertoner.

Artistslipp:
Artist 1 slippes 28. mai
Artist 2 slippes 4. juni
Artist 3 slippes 17. juni
Artist 4 slippes 27. august 

Vedrørende Covid 19 så følger arrangementet alle regler fra myndighetene, ved en eventuell avlysning så får du pengene dine tilbake.

For mer info se desembertoner.info

Ord pris: kr 595 
Billettsalget starter 25.mai
Bestill før 15. juni og du sparer 100 kr (495 kr)