Utsolgt

Desembertoner

Onsdag 16. desember kl. 20:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 90 minutter, ingen pause
PRIS: fra 475,- til 595,-
ARRANGØR: Mikrofonen

Kjøp billett

Desembertoner

Årets julekonsert i Rogaland. Hjertelig velkommen til årets nye julekonsert «Desembertoner». Fra stemningsfulle julesanger til unike fortellinger om julens budskap er det en stor glede å presentere årets koseligste julekonsert julen 2020.

På scenen står et stjernelag av artister fra Rogaland. Sammen med kveldens husband ønsker vi å gi deg en aften du sent vil glemme. Artistene vil bli sluppet litt etter litt, husk å sikre deg billetter før det er for sent.

Årets første julestjerne – Det er med stor glede vi kan fortelle at årets første julestjerne er selveste Idol vinner Mari Eriksen Bølla

Andre julestjerne: Eir Inderhaug.

Eir har etablert seg som en av de fremste norske sangerne og gjør seg bemerket på operascener rundt om i Europa. Hun startet tidlig sin karriere da hun vant NRK’s „Talentiaden“ i 1991 og etter dette har listen blitt lang av store produksjoner Eir har vært med på. Det er en sann glede å få med henne «hjem te jul» i årets julekonserter med Desembertoner.

Magi på hjemmebane

Det er med stor glede vi kan presentere resterende artister på julekonserten Desembertoner som besøker Sandnes kulturhus.
Britt-Synnøve Johansen , Espen Hana , Tommy Fredvang og Mia Gundersen.

Sammen med de tidligere presenterte artistene Mari Eriksen Bølla og Eir Inderhaug blir det et stjernelag fra Rogaland som inviterer til julekonsert for 200 unike publikummere i salen. Dette blir magisk.

Hjertelig velkommen

Vedrørende Covid 19 så følger arrangementet alle regler fra myndighetene, ved en eventuell avlysning så får du pengene dine tilbake.

For mer info se desembertoner.info