Czardasfyrstinnen

Fredag 10. november kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 2 timer og 40 min, inkludert pause
PRIS: fra 325,- til 530,--
ARRANGØR: Sandnes Opera- og OperetteKompani & Opera Rogaland

FORHÅNDSKJØP SNACK & DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Czardasfyrstinnen

OM FORESTILLINGEN

Czardasfyrstinnen er en av verdens mest populære operetter! 

Handlingen er et kjærlighetsdrama mellom Sylva Varescu, den livlige cabaretstjernen fra enkle kår, aristokraten Edwin, og hans kusine Stasi. Handlingen foregår i begynnelsen av det 19. århundre og det er bare å glede seg til lekre kostymer, glitrende elegant scenografi og fengende flotte melodier som du garantert har hørt før.

I Czardasfyrstinnen får vi oppleve blant annet Camilla S. Vist, Jan Erik Fillan, Thomas Ruud, Ingeborg Francke, Thor Inge Falch, Carsten Stabell og Rita Heigre, som alle har imponert på scenen i tidligere oppsetninger.

På scenen medvirker også Sandnes Operakor og dansere fra RAS og i orkestergraven sørger Sandnes Symfoniorkester for den flotte musikken.

Regi av Ronald Rørvik og dirigent er Kjell Seim