Circus of Sirens

Lørdag 26. august kl. 19:30

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
VARIGHET: ca 1 time, ingen pause
PRIS: fra 195,- til 375,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Ved arrangement i Sal1 åpner dørene inn til salen 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Circus of Sirens

De Legendariske Sirenene TiAre og EleVina Returnerer med Nytt Album og Forestilling!

Etter et århundre med stillhet, er de legendariske sirenene tilbake med et nytt album og show som allerede har trollbundet publikum verden rundt.

TiAre og EleVina, søstre som en gang brukte stemmene sine til å lokke sjømenn til sin død, ble med i et omreisende sirkus av utstøtte i 1823. De ble raskt showets stjerner og forførte publikum med deres magiske melodier.

I 1923 var sirkuset tvunget til å stenge, og sirenene forsvant sporløst. Men etter et århundre med å finpusse håndverket sitt, er TiAre og EleVina tilbake, sterkere enn noen gang. Deres nye album tar opp temaer som kjærlighet, sorg, glede og fortvilelse, alle levert med den uimotståelige sjarmen til deres hypnotiske stemmer.

Sirkuset er atter en gang åpent, og publikum må advares om at sirenens sang er farlig. Men grepet musikken deres fester er for sterkt til å motstå, og tilskuerne er fornøyde med å bli lurt inn i teltet for å vitne magien til TiAre og Elevina.

Sirenenes nye forestilling er et testament til deres vedvarende arv og en påminnelse om at musikken deres aldri vil glemmes. TiAre og EleVina har gjenvunnet plassen sin som de største sirenene noensinne, og deres nye album og forestilling skal man ikke gå glipp av.

Hør på Youtube