Barnekino – Richard Storken og den mystiske juvelen

Lørdag 7. oktober kl. 13:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: 1 time og 25 min, 6 års aldersgrense
PRIS: fra 75,- til 90,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON KINOKINO

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1.etg åpner 1 time før arrangementstart.

Ved arrangement i Sal1 åpner dørene inn til salen 1 time før start. I sal1 er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Barnekino – Richard Storken og den mystiske juvelen

Richard, en eventyrlysten spurv oppdratt av storker, overvintrer i Nord-Afrika der han møter den gatesmarte Samia og hennes spurvegjeng, som holdes fanget av den grådige og nådeløse påfuglen Zamano. Spurvenes eneste vei til frihet går gjennom å løse en gåte og bringe Zamano den mytiske juvelen. Sammen med sine vindskeive venner Olga og Kiki, legger Richard ut på en actionfylt ferd for å frigjøre spurvene fra Zamanos klør. På veien får han nye venner – men også et nytt syn på seg selv.

RICHARD STORKEN OG DEN MYSTISKE JUVEL er en fengslende fabel som ikke bare viser oss kraften i samarbeid, men også de enorme ressursene som ligger i dobbelt identitet. Richard lykkes, ikke fordi han er en spurv, og ikke fordi han er oppdratt som stork, men fordi han er begge deler: en spork som kombinerer det beste fra to verdener.

Norske stemmer: Oskar Fjeldstad-Bergheim, Haddy N’jie, Bjarte Hjelmeland, Amina Mohamud, Jonas Hoff Oftebro, Anette Hoff, Nils Ole Oftebro, Paul Ottar Haga
Regi: Mette Tange og Benjamin Quabeck
Manus: Philip LaZebnik og Reza Memari’
Produsent: Kristine Knudsen
Musikk: Eric Neveux
Produksjonsselskap: Knudsen Pictures, Walking the Dog og Den siste skilling
Produksjonsår: 2023
Originalspråk: Norsk
Sjanger: Familiefilm, Animasjon
Nasjonalitet: Norge, Tyskland, Belgia

Noen kortvarige, truende og dramatiske scener som kan virke skremmende på de aller yngste, gjør at denne filmen får 6-årsgrense.