Avlyst

Arly Karlsen Band – The Sound of Cash

Lørdag 15. oktober kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 1 time og 45 min + 20 min pause
PRIS: fra 325,- til 415,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Praktisk informasjon

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajè åpner 1 time før arrangementet. Mer praktisk informasjon finner du her: https://www.sandneskulturhus.no/informasjon/praktisk-informasjon/

Arly Karlsen Band – The Sound of Cash

Utviklet i samarbeid med Johnny Cash ´s tidligere bassist Dave Roe (US)
  
I dette showet blir det gjenhør med i hovedsak Cash ´s tidligste utgivelser og noen av Arly Karlsen ´s selvkomponerte sjangertroe låter, også på Norsk dialekt. Det blir en fordypning i denne minimalistiske men uttrykksfulle musikkformen som ble utviklet som en historisk og nyskapende gren av Rockabilly musikken, og som startet med Johnny Cash & The Tennessee Two.

Publikum vil få litt innblikk i hvordan og hvorfor denne musikken oppsto, sammen med noen små historier. Blant annet fra Arly ´s møter og opptredener sammen med søsknene til Johnny Cash, Tommy og Joanne Cash og Dave Roe.

Vi vil ta for oss magien i Cash ´s musikk, både måten å bruke stemmen, spille denne musikksjangeren på og ikke minst den spesielle grooven som går under benevnelsen Boom Chicka Boom.

Dave Roe fra Nashville, som spilte med Johnny Cash fra 1992 til Cash gikk bort, er musikalsk rådgiver og medprodusent.
  
Dave Roe spiller også bass på den rykende ferske singlen "Boom Chicka Boom (The Sound of Johnny Cash)”. Ellers er det musikerne som er med i showet som spiller øvrige instrumenter på denne innspillingen. Skrevet og sunget av Arly Karlsen, både melodi og tekst på Norsk dialekt. Utgitt som singel gjennom plateselskapet Slager 3. september 2021. Dette blir også åpnings låten og kjenningsmelodien til showet med samme navn.

Produsent: Arly Karlsen
Medprodusent og musikalsk rådgiver: Dave Roe (US)
El-gitar, akustisk gitar og musikalsk leder: Hawk Christensen
Sang og akustisk gitar: Arly Karlsen
Trommer og perkusjon: Martin Karlsen
Kontrabass “Slap bass”: Ole Evensen
Det vil som regel være en kvinnelig gjesteartist fra distriktet der showet spilles

ComSource Entertainment AS