Alt vi har kjært – Ine Hoem og Edvard Hoem

Søndag 20. november kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 75 min
PRIS: fra 405,- til 445,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og kafe åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Alt vi har kjært – Ine Hoem og Edvard Hoem

På turné saman

Far og dotter Hoem har opplevd stor suksess pa° hvert sitt felt. Edvard Hoem har gleda leserar over heile Noreg gjennom flere generasjonar, blant anna med romanane om forfedra hans som utvandra til Amerika, og Ine Hoem har gjort stor suksess med si smakfulle visepop med songar som «Jeg vil aldri hjem» og «Vi trenger ikke hage vi».

Det musikalske samarbeidet mellom far og dotter Hoem, tok til for meir enn femten a°r sidan, men ble fyrst offentleg kjent med den vakre gjendiktninga og versjonen av «A°, signa natt», høsten 2020, som blant anna ble framført pa° NRK Lindmo i desember 2020. 

Høsten 2021 la Ine Hoem og Edvard Hoem ut pa° sin første turne´ saman i forbindelse med releasen av albumet «Alt vi har kjært» som ble sluppet 27.august til stra°lende mottagelse over hele Norge (se vedlagt turne´liste). I 2022 fortsetter turne´en pa° festivaler i Norge. Albumet mottok stra°lende kritikker:

«Karrieretopp» Audun Vinger/ Dagens Næringsliv

«Det kanskje viktigste kompliment jeg kan gi far og datter Hoem her, er likevel at de visker ut grenser mellom kjønn og menneskelig alder og bakgrunn, mellom før og nå, mellom lyrikk og musikk» Olav Solvang/ Vårt Land

«Trøst i koronaens tid – Ine Hoem blir bare bedre og bedre» Erik Valebrokk om singelen 6/6  

Albumet «Alt vi har kjært» er Ine Hoems melodiar og nyskrevne tekstar av Edvard Hoem. Man finn også salmar som «Den Fattige Gud» av Henning Sommerro og «No stig vår song» av Håkon Berge. 

Dette blir ei konsertoppleving av dei sjeldne, der Ine syng farens tekstar på meisterleg vis, mens Edvard Hoem les frå sin siste roman Felemakaren og dei andre utvandrarromanane sine. Ine syng også noen av sine mest kjente songar. Samspillet mellom far og dotter bør opplevast, der humor, alvor, musikk og tekst går opp i ein høgare enhet.

«Alt vi har kjært er skriven i ei tid med uro og uvisse. Det slo meg at ein ikkje burde skrive om dét, men i staden om dei store og små samanhengar som rammar inn menneskelivet, og som er der, same kor kaotisk og usikker tida ser ut til å vera. Vi står mellom framtidshåp og fortida med sine minne, vi lever i årstidene og døgn-tidene, i kvardagen og i kosmos. Og alt dette skal inn i nokre få verselinjer, som også skal uttrykke livsfryd og glede over alt det fantastiske som livet trass at har å by på» Edvard Hoem. 

Bu deg på sterke tekstar og vakre melodiar! I samarbeid med produsent Markus Lillehaug Johnsen og nokre fantastiske improviserande musikarar, har Ine skapt et unikt univers i møte mellom visepop, jazz og salmar, og Edvard sine tekstar. 

 Hør albumet her: https://bit.ly/35aFoQP

 Turnévideo her: https://bit.ly/3Dv5Kcr

 Ines opptreden på Eides språksjov 8.jan 2022 her: https://bit.ly/3H2BtDI 

  • Edvard Hoem – forteller
  • Ine Hoem – vokal
  • Markus Lillehaug Johnsen – gitar
  • Andreas Ulvo – pian
  • Jo Berger Myhre – bass
  • Pål Hausken – trommer