Å følge et spor – Tore Strømøy

Torsdag 5. mars kl. 19:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 2 timer
PRIS: fra 380,- til 420,-
ARRANGØR: Atikko AS

Kjøp billett

Å følge et spor – Tore Strømøy

Tore Strømøys tv serie «Tore på sporet» er en av historiens største norske tv-suksesser gjennom mer enn 20 år. 

Tores utrettelige arbeid for å spore opp og føre sammen slektninger har trukket millioner til tv skjermen, og sørget for at Tore er blitt kåret til årets TV-navn i Norge hele fire ganger! 

Men Tore var slett ingen opplagt suksess da han begynte i NRK Trøndelag på 80-tallet. Den gang var det bare distriktssjefen som hadde tro på den beskjedne gutten fra Frøya kommune, som hun ansatte mot alle råd. Tore manglet utdanning i både journalistikk og tv-produksjon men hadde til gjengjeld talent for faget og var ujålete, folkelig og snakket et språk alle forsto.

I foredraget «Å følge et spor» får du bli med Tore på en reise fra Frøya til topps i Norsk TV. Du får høre hvordan suksess-serien «Tore på sporet» ble til, du får et blikk bak kulissene og får høre hvordan Tore jobber for å finne folk. Alt fortalt med engasjement og glimt i øyet. Selvsagt har Tore også med mange smakebiter fra TV-serien og tar publikum med på en reise i tid, rom og følelser. Engasjerende, underholdende og lærerikt. Så spennende bare virkeligheten kan være!

Tore Strømøy har vært idrettsmann og har 12 NM gull i kappgang. Han har spilt i band, og har skrevet flere bøker. Som journalist har han jobbet i avis, radio og tv. Siden 1991 har han jobbet med TV-underholdning og er mest kjent for serien «Tore på sporet».