KORONAVIRUS INFORMASJON

Som følge av den pågående koronapandemien er alle arrangement i Sandnes kulturhus og Kinokino  frem til 15. juni flyttet eller avlyst. 

Det betyr at vi som kulturinstitusjon må vente til over sommeren. Det skal vi klare og det blir en fullspekket høst!  Flere arrangement er flyttet fra våren og mange arrangement er booket inn fra før. Sannsynligvis den travleste høsten ever, og det ser vi virkelig frem til!

SE FORELØPIG PROGRAM HER

De som har kjøpt billetter til arrangement som er flyttet eller avlyst blir kontaktet direkte via SMS. Du kan beholde opprinnelige billetter til et flyttet arrangement og benytte de samme billettene til arrangementets nye dato. 

Vi ber om din tålmodighet og ser fram til vi sees igjen til fantastiske opplevelser.

BILLETTLUKEN: 

Velkommen til KINOKINO i Olav kyrresgate 5 (Den gamle kinoen i Sandnes)

BILLETTSALGET ER ÅPENT
Onsdager og fredager fra kl 11:00 – 14:00

Her kan du kjøpe både gavekort og billetter over disk. Gavekortene våre har en varighet på 2 år, og er jo verdens kjekkeste gave å gi, og å få!
Vi tar alle forhåndsregler, og legger til rette for at dette skal være trygt både for ansatte og kunder.

Vi er også tilgjengelig på telefon 51 60 20 10, mandag til fredag kl 11:00 – 16:00

 

FORLENGET FRIST PÅ GAVEKORT 2020

På grunn av at flere arrangement denne våren ble flyttet eller avlyst ønsker vi å tilby vårt publikum som har gavekort med utløpsfrist i 2020 forlenget frist. Fristen for innløsning av ditt gavekort er automatisk forlenget med 1 år

KULTURHUS I NORGE HAR TENT ET HJERTE PÅ SINE SCENER