SMITTEVERN

Kjære publikum,

Vi er svært opptatt av at det skal kjennes trygt å besøke oss, og følger alle nasjonale råd og pålegg om smittevern.
Under kan du lese litt om hvordan vi legger opp til at kulturopplevelsen din skal foregå under trygge forhold:

 

VED ANKOMST

Publikum bes om å benytte kulturhusets hovedinngang ved ankomst. Våre verter er tilstede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis. Kan du unngå å henge fra deg i garderoben, er det å anbefale. Det er viktig at énmetersregelen blir fulgt, både utenfor huset og inne i foajeen.
Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp
. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing.

 

HÅNDVASK OG HYGIENE

Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånddesinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord, stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

 

SALENE I KULTURHUSET

Alle konserter og andre arrangement avvikles med inntil 200 publikummere, og med 1 meters avstand mellom hver gruppe. Er du sammen med folk du bor sammen med, familie eller andre i din «kohort», kan dere sitte sammen.

Dørene inn til konsertsalen åpnes senest 30 minutter før konsertstart.

 

SERVERING

Foreløpig tilbyr vi ikke alkoholservering, men jobber med en løsning, men du kan kjøpe alkoholfrie drikker og snacks, som kan tas med inn i salen.

 

ETTER KONSERT/ARRANGEMENT

Etter en konsert er det viktig at avstanden opprettholdes, og at alle tar hensyn når salen tømmes. Vi vil enkelte ganger be publikum om å forlate kulturhuset via andre utganger enn hovedinngangen. Dette for å unngå «kryssende» publikumstrafikk og at for mange samles på et område med begrenset plass.

 

Vi vil sende ut informasjon om avviklingen av de enkelte arrangement på sms ved behov. I tillegg vil du finne informasjon lett tilgjengelig på kulturhuset.

Sammen skal vi gjennomføre høstens arrangementer på en trygg og god måte.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til Sandnes kunst- og kulturhus!

SE FORELØPIG PROGRAM HER

Flere arrangement er flyttet fra våren og mange arrangement er booket inn fra før.

De som har kjøpt billetter til arrangement som er flyttet eller avlyst blir kontaktet direkte via SMS. Du kan beholde opprinnelige billetter til et flyttet arrangement og benytte de samme billettene til arrangementets nye dato. 

Vi ser fram til vi sees igjen til fantastiske opplevelser.

FORLENGET FRIST PÅ GAVEKORT 2020

På grunn av at flere arrangement denne våren ble flyttet eller avlyst ønsker vi å tilby vårt publikum som har gavekort med utløpsfrist i 2020 forlenget frist. Fristen for innløsning av ditt gavekort er automatisk forlenget med 1 år