KNØTTEKINO

NYTT KONSEPT FOR BARN!

Ta med deg barn, barnebarn eller vennebarn – Annenhver lørdag viser vi barnefilm på KINOKINO. Det er også mulig å få kjøpt grøt og saft for kr 40.- i kafeen disse lørdagene.

KNØTTEKINO – BRILLEBJØRN PÅ FERIE

Brillebjørn er en kosebamse som blir levende sammen med små barn og som kan hjelpe barna å overvinne hindringer ved bruk av fantasimagi som han klapper frem.

Ta med de minste på kino i selskap med snille og gode Brillebjørn, hvor det både blir dans og fantasimagi!

Mer om filmen

KJØP BILLETT

KNØTTEKINO – OPERASJON MUMIE

Operasjon Mumie er oppfølgeren til Operasjon Mørkemann.

Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – TOY STORY 4

Woody (Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel og ingen leke, tar Woody på seg å vise Gaffen (Tony Hale) hvorfor han burde omfavne det å være en leke.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – SAUEN SHAUN

Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – FROST 2

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – FELIX PÅ VILLE VEIER

Felix på Ville Veier bringer seerne inn i en farge fylt og vakker animasjonsverden med god musikk, som drar både barn og foreldre inn. Det bys på lett humor og en spennende historie som passer alle.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – BALLERINA

Felicia er en ung foreldreløs jente fra et lite sted i Frankrike med en stor lidenskap: dans! Alt hun drømmer om er å bli danser. Sammen med hennes bestevenn, Victor, som drømmer om å bli en verdensberømt oppfinner, rømmer Felicia fra barnehjemmet og reiser til Paris.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – LOTTE OG DRAGEJAKTEN

Lotte og lillesøster Roosi bestemmer seg for å finne de ildsprutende dragene! Etter mange spennende eventyr på veien, finner Lotte og Roosi veien til dragene. Her venter mange nye overraskelser…

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – BAMSE OG HEKSENS DATTER

Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus – men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..

Mer om filmen

KJØP BILLETTER

KNØTTEKINO – ULV I FÅREKLÆR 2

Det store spørsmålet er igjen: Kan sau og ulv leve sammen i fred og vennskapelighet?

I Den Forente byen lever får og ulv et fredelig og rolig liv sammen, og respekterer siviliserte samfunnsregler. Men en dag får de uventede gjester – en polarrev og en liten søye på flukt.

Mer om filmen

KJØP BILLETTER